HyaPen Specialist

De Hyaluron Pen is een naaldvrije filler behandeling die bijzonder geschikt is voor volume-opbouw van de lippen, evenals een contourverbetering van het gezicht met hyaluronzuur. Met de HyaPen injecteert je fillers zonder naald. Onder hoge druk wordt het hyaluronzuur onder de huid gebracht. In de cursus werken we met verschillende materialen, alle materialen zijn speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, waardoor het veilig is en wettelijk toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.


Deze naaldloze techniek met de HyaPen, is ontwikkeld door een Duits bedrijf, die jarenlang bezig is geweest om deze nieuwste techniek te ontwikkelen voor de beautybranche. In Nederland en België begint de hype nu ook aan te slaan, en je kunt je klanten in jouw salon nu een veilig alternatief voor naalden en dure dokterbezoekjes bieden!

De cursus wordt gegeven door een ervaren huidspecialiste, want werken met de HyaPen vraagt om zorgvuldige uitvoering door een goed getrainde professional. In de cursus werken we alleen in kleine groepen van maximaal 4 personen om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Charlotte heeft de nodige ervaring met deze behandelmethode en heeft verschillende nationale- én internationale trainingen gevolgd. Hierdoor krijg je al een voorsprong in technieken en kennis ten opzicht van vele andere salons!

 


Inhoud 

 Theorie
 Starterspakket
 Materiaal-en productkennis
 Behandelmethode
 Indicaties en contra-indicaties
 Nazorg 
 Marketing tips & tricks
 Lid van de community

 

Praktijk gedeelte

De cursist dient zelf twee modellen mee te nemen. In overleg worden de modellen voor de verschillende behandelzones ingezet. Het model is welkom vanaf de praktijk gedeelte.

Inhoud

 Uitgebreide demonstaties

 Praktijk op modellen

 Behandeling lipvolume

 Behandeling neuslippen-plooi

 


Certificaat
Deze cursus bevat geen examen.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat.

Vooropleiding
Deze cursus is geschikt voor beginners of professionals in de beauty tot de semi-medische branche.
Er is dus geen specifieke vooropleiding nodig. 


Overige info:
Lesduur:  6 uur
Maximaal 4 cursisten 

 

Kosten

€850,-.

Genoemde kosten zijn inclusief starterspakket t.w.v. €350,- , theoriemateriaal, thee/fris & certificaat.

De cursus Hyapen kan in termijnen voldaan worden.

Geen restitutie mogelijk.