Gelaatsbehandelingen

Beauty Flash

Ontspannen en vooral huid verbeterende gelaatsbehandeling met de hoogwaardige producten van Vavin. Als gediplomeerd huidprofessional stellen we een persoonlijk en uniek behandelplan op om uw huid optimaal te ondersteunen en te laten stralen. Door de hoge concentratie aan werkzame stoffen in de producten kan deze behandeling ook in een kuur-vorm worden aangeboden, zo heeft u binnen een kort tijdbestek de huid waar u altijd al van droomde! Deze behandeling is tevens te boeken met een massage.

Beauty Plus Young

Specifieke problemen zoals acné en grove poriën grondig aanpakken? Samen met de specialiste zetten we een persoonlijk behandelplan op waarin we verschillende apparatuur inzetten om uw huid te laten stralen en de problemen op te lossen. We kunnen er onder andere voor kiezen om de huid te behandelen met microdermabrasie peeling, de microdermabrasie behandeling is een mechanische diepte peeling. Specifieke problemen zoals mimische rimpels en grove poriën worden grondig aangepakt zonder de huid te beschadigen. Bij deze microdermabrasie wordt de bovenste huidlaag gelijkmatig verdund waardoor er een zachte en frisse huid te voorschijn komt. Uw huid blijft intact en de behandeling is vrijwel pijnloos. U heeft onmiddellijk een vernieuwde, zachte, gladde en frisse huid, met verminderde rimpeldiepte. In deze behandeling wordt uitsluitend met hoog geconcentreerde producten gewerkt voor een optimaal resultaat. De huid krijgt al na één behandeling een frissere uitstraling. Ook kunnen we ervoor kiezen de behandeling af te sluiten met de OxyJet om zo actieve werkstoffen als het ware in de huid te pompen.

Voor de 1e behandeling vindt een huidanalyse plaats. In deze analyse bespreken we de mogelijkheden en uw wensen, zodra u met de behandelingen begint worden de kosten van de analyse terug gevorderd.

Beauty Plus Age-Loving

Specifieke problemen zoals pigmentvlekken en mimische rimpels grondig aanpakken? Samen met de specialiste zetten we een persoonlijk behandelplan op waarin we verschillende apparatuur inzetten om uw huid te laten stralen en de problemen op te lossen. We kunnen er onder andere voor kiezen om de huid te behandelen met de micro-needling behandeling, met de micro-needling pen brengen dunne naaldjes een minimum aan kleine gaatjes aan in de huid. Dit om de huid te triggeren en vanuit zichzelf weer processen aan te maken waarin veel collageen voorkomt (wat ook in ongeveer iedere créme zit). Na de micro-needling behandeling kunnen we de ultrasone inzetten om te huid te verwennen en actieve werkstoffen in te sluizen.

De ultrasone behandeling is een huid verbeterende behandeling waarmee uitsluitend met hoog waardige producten wordt gewerkt. Ultrasone golven zijn geluidsgolven, en deze zorgen ervoor dat uw huid zich als het ware opent waardoor de producten tot diep in de huid kunnen indringen. Dit is met geen elke crème mogelijk. Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen zoals couperose, littekens, fijne rimpels, vochtarme huid, hyper pigmentatie en ouder wordende huid worden aangepakt. Uw huid zal nog lang na deze behandeling stralen!

Voor de 1e behandeling vindt een huidanalyse plaats. In deze analyse bespreken we de mogelijkheden en uw wensen, zodra u met de behandelingen begint worden de kosten van de analyse terug gevorderd.

 

Beauty All-in

Dé verzorgende en ontspannende gelaatsbehandeling waarin producten all-in zijn. Iedere behandeling krijgt u van de specialiste het product welke u nodig heeft mee naar huis. De eerste behandeling krijgt u een verzorgingspakket met een reiniger en een hydraterende crème van maar liefs 67,50 euro. Zo heeft u thuis ook altijd de juiste verzorging.

 

Brow's & Eyes

Brows,

Great brows don't happen by chance, they happen by appointment!

Voor de wenkbrauwen in shape te krijgen hebben we een speciale all-in-one-pack, de wenkbrauwen worden netjes in model gebracht met tweezing & waxing. Uiteraard worden ze op wens bij geknipt en geverfd. Deze behandeling is als supplement te boeken op een Beauty Flash of Lovely Lash appointment of apart.

 

Eyes,

Het verven van de wimpers zorgt voor een mooiere oogopslag en laat de natuurlijke wimpers voller lijken. Deze behandeling is als supplement te boeken op een Beauty Flash appointment.

 

Tevens zijn de behandelingen in kuurvorm te boeken, hierbij krijgt u een mooie korting. Vraag naar de voorwaarde in de salon.