Permanente make-up

De mogelijkheden met permanent make up

Deze zijn oneindig! Iedereen is uniek en daarmee is mijn behandeling voor u ook. Bij iedere behandeling worden uw wensen, uw gelaatsvorm, de kleur en mijn expertise gecombineerd tot het allermooiste natuurlijk resultaat.

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige haargroei wordt met permanent make up gecamoufleerd, ook als u in het verleden teveel heeft geëpileerd kunnen we dit corrigeren en optisch nieuwe haartjes toevoegen. Eventuele littekens kunnen we camoufleren en uw wenkbrauwen weer gelijk aan elkaar maken.

Er zijn verschillende technieken waarmee we de wenkbrauwen pigmenteren, van een heel natuurlijke look met hairstroke tot een mooie 3D ombre of een schaduw effect. Voor meer informatie en fotos kunt u kijken op de facebookpagina!

Ogen

Ogen en wimpers laten uw ogen spreken en stralen, dit weten we allemaal. Met permanent make up eyeliner kunt u uw ogen laten spreken en hoeft u zelf nooit meer met die wink ruzie te maken!

Er zijn verschillende technieken waarmee we eyeliners pigmenteren, van heel natuurlijk tussen de wimpers tot een designer eyeliner met wink of een designer eyeliner met smokey effect. Voor meer informatie en fotos kunt u kijken op de facebookpagina!

Lippen

Mooie volle lippen staan voor jeugdigheid en de lippen kunnen we optisch groter laten lijken door permanent make up!

Door een lipliner te pigmenteren lijken de lippen groter en worden ze symmetrisch gelijk gemaakt aan elkaar. Dit is altijd met een natuurlijke kleur zodat niemand een daadwerkelijke lijn ziet maar een mooie overvloeiing van uw eigen lippen, dit geeft een mooi natuurlijk effect.

Proud to announce.. Glossy ombre Lips!

Een van de allernieuwste behandelingen is nu te boeken!

Met 3D glossy ombre lip pigmentatie worden de volledige lippen met verschillende kleuren gepigmenteerd voor een 3D effect. Dit kan met een natuurlijke look zodat uw lippen optisch groter lijken, maar als u een groot fan bent van lippenstift betekent dit dat u deze permanent kunt blijven dragen met deze behandeling! De behandelingen wordt op uw wensen aangepast, natuurlijk of net glamour glossy!

 

Behandeling

De behandeling van permanent make up is vrijwel pijnloos omdat alleen in de bovenste huidlaag wordt gepigmenteerd. De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied en de gekozen behandeling welke we gaan pigmenteren.

Voorafgaand aan de behandeling zal Charlotte het door u gewenste model tekenen en de kleur bespreken, hierbij wordt er altijd naar gestreefd uw wensen met mijn expertise samen te laten komen voor het mooiste resultaat. Pas als u het getekende model heeft goedgekeurd beginnen we met de behandeling.

Voor de behandeling start vindt er een intakegesprek plaats, zodat uw wensen duidelijk zijn. Zodra u met de behandelingen begint worden de kosten van de intake terug gevorderd. 

Nazorg

De nazorginstructies voor permanent make up krijgt u tijdens de behandeling uitgelegd en indien gewenst mee naar huis. De genezingstijd van permanent make up bedraagt ongeveer een week, maar algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. 

Bijwerken van Permanent make up

Permanent make up bijwerken kan vanaf 4 weken na de behandeling. Het kan voorkomen dat de kleur niet de gewenste sterkte heeft of dat de huid de pigmenten te veel heeft afgestoten. Het bijwerken na 4 weken is kosteloos.

Nouveau Contour

Het mag voor zich spreken dat de behandeling van permanent make up vakkundig gebeurt. En hiervoor bent u bij Hope Happiness en Health in goede handen. Lange tijd heb ik research gedaan naar de allerbeste opleiding en Nouveau Contour voldeed aan al mijn eisen zodat ik u de perfecte behandeling kan aanbieden.

Nouveau Contour is toonaangevend en wereldleider in permanent make up. Na een intensieve training met alle specialisaties ben ik blij dat ik u een ruim aanbod kan geven die persoonlijk en uniek is.

Hope Happiness en Health is een erkend bedrijf bij de GGD en heeft vergunning om permanent make up te zetten.

U kunt ervan verzekerd zijn dat uw permanent make up behandeling helemaal veilig is.