Wimpers

Lovely Lashes

Niet gezegend met prachtige lange en volle wimpers? Geen probleem, niemand zal aan u zien dat deze " fake " zijn!

Bij deze techniek krijgt u natuurlijke volle wimpers die wel tot 4 weken mooi blijven! Op iedere natuurlijke wimper wordt er een nieuwe, lange en volle wimperextension gelegd en deze vallen samen met uw natuurlijke wimper uit. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten extensions waarbij u een natuurlijke of net een dramatische look kunt creëren. Eventueel kunt u kiezen voor 2D of 3D lashes voor een glamour oogopslag. De behandeling duurt minimaal anderhalf uur. Na afloop krijgt u advies over het verzorgen de lashes en het pakket twv € 25,- voor thuis mee.

Voor prijzen bekijk de prijslijst.

Lash lift

Bij deze techniek worden uw natuurlijke wimpers permanent gekruld en geverfd, hierdoor lijkt het alsof u oog make-up draagt zonder er iets voor te hoeven doen! Deze behandeling is perfect als u geen lash-extensions mag of kan dragen.

 

Brow's & Eyes 

Brows,

Great brows don't happen by chance, they happen by appointment!

Voor de wenkbrauwen in shape te krijgen hebben we een speciale all in one pack, de wenkbrauwen worden netjes in model gebracht met tweezing & waxing. Uiteraard worden ze op wens bij geknipt en geverfd. Deze behandeling is als supplement te boeken op een Beauty Flash of Lovely Lash appointment of apart.

 

Eyes,

Het verven van de wimpers zorgt voor een mooiere oogopslag en laat de natuurlijke wimpers voller lijken. Deze behandeling is als supplement te boeken op een Beauty Flash appointment.