Skinbooster

Skinbooster

Het hoeft er absoluut niet nep en opgespoten uit te zien, fillers & skinboosters zijn perfect voor natuurlijke touch-ups en kleine aanpassingen! 

In de salon werken we met verschillende apparatuur en technieken om de fillers in te brengen, bent u bang voor naalden? Geen probleem, de MesojectGun is een naaldloze behandelmethode. 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt dit fijne goedje in de huid af. De hyaluron pen is een apparaat zonder naald, en wordt op de huid geplaatst waar we het hyaluron inschieten met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi en worden verschillende laagjes over en op elkaar aangebracht.  Hierdoor wordt de hyaluron opgebouwd in de huidlagen , de duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon. Na de behandeling kunt u eventueel eens per kwartaal of half jaar herhalen, over het algemeen heeft u dan minder fillers nodig om het gewenste resultaat te behouden. 

Ook werken we met het geavanceerde mesogun Pistor Eliance, de precisie waarmee we de hoeveelheid filler kunnen instellen is ongeëvenaard. Met kleine injecties brengen we de ingestelde hoeveelheden filler aan in de huid, de behandeling heeft een minimale hersteltijd en na de behandeling kunt u verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. De duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon en ligt ook aan uw eigen gezondheid. Na de behandeling kunt u eventueel eens per kwartaal of half jaar de behandeling opfrissen, over het algemeen heeft u dan minder fillers nodig om het gewenste resultaat te behouden. 

In de salon werken we alleen met tijdelijke fillers van A merken zoals Juvederm, Croma, Profhilo en Mesoestetic deze zijn op basis van pure ingrediënten. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, maar ook voor het lichaam. Met deze behandelmethodes zijn de filler behandelingen natuurlijk & veilig om rimpels tegen te gaan en mooie vollere lippen te krijgen! Uiteraard krijgt u een passend advies om zo lang mogelijk te genieten van uw frisse uitstraling! 

 

Wilt u uw huid een mega boost geven? Met de Skinboosters bereiken we een heerlijke glow en perfect gehydrateerde huid, deze behandeling is te reserveren in combinatie met een Beauty behandeling of apart. 

Maak uw afspraak hier